Baars Audiovisueel

Geen kerk is hetzelfde!

Daarom levert Baars Audiovisueel een op maat gemaakte installatie waarbij gekeken wordt naar uw wensen. Of het nu om enkel een geluidsinstallatie gaat of een volledige integratie met camera’s, streaming of het aansturen van de verlichting, Baars Audiovisueel denkt graag met u mee.

Naast spraakverstaanbaarheid en leesbaarheid is gebruiksgemak misschien nog wel belangrijker. Een intuïtief te bedienen paneel maakt het voor iedereen mogelijk de installatie te gebruiken.

Baars Audiovisueel heeft service hoog in het vaandel staan en ontzorgt u graag. Door het gebruik van professionele en betrouwbare apparatuur in combinatie met onderhoud op periodieke basis zorgt Baars Audiovisueel voor een bedrijfszekere installatie

Adres:
Tra 38