Inschrijven exposant

Inschrijving voor Kerkenbeurs Nederland is mogelijk met gebruik van onderstaand formulier. Na ontvangst van uw inschrijving ontvangt u een bevestiging per e-mail, na enkele dagen gevolgd door een voorschotfactuur van 40% van de totaalprijs, te voldoen 14 dagen na factuurdatum. Voor het restantbedrag ontvangt u later een factuur. Dit bedrag dient binnen de betalingstermijn, doch uiterlijk op 8 maart 2019 te zijn voldaan. Alle prijzen zijn excl. BTW.

Dit formulier is t.b.v. Kerkenbeurs Nederland 2019. Op deelname zijn het Beursreglement en Algemene Voorwaarden van toepassing. U kunt die lezen in beide PDF-bestanden direct hieronder.

Gegevens organisatie
Vul uw organisatie gegevens zo compleet mogelijk in.
Adres gegevens
Bestelling
Soort promotiepakket is afhankelijk van de grootte van uw stand. Kijk onder 'Exposanten' naar de kosten van het verplichte promotiepakket.
Overige bestellingen
U kunt één of meerdere van onderstaande opties aanvinken.

Let op: Een elektra-aansluiting is niet standaard inbegrepen bij de standhuur. Bij gebruik van een waterkoker, koffiezetapparatuur en/of een koelkast, is afname van minimaal 2.000 Watt per apparaat verplicht. Voor het gebruik van één laptop met één beamer of beeldscherm is in het algemeen 1.000 Watt toereikend. Controleer echter vooraf altijd het stroomverbruik van uw apparatuur.
U kunt alvast aangeven of u een elektra-aansluiting wenst, u kunt dat later nog wijzigen.

Steunfonds Kerkenbeurs

Het Steunfonds Kerkenbeurs is bedoeld voor non-profitorganisaties die van toegevoegde waarde zijn op de Kerkenbeurs, maar zelf geen stand kunnen bekostigen. Uitsluitend landelijke vertegenwoordigingen van kerkgenootschappen en non-profit organisaties op het terrein van beheer, bestuur en toekomstvisies voor kerkgebouwen kunnen in aanmerking komen. Steunen kan al voor een klein bedrag. Deelname aan het steunfonds is geheel vrijblijvend!

U kunt hieronder aangeven wanneer u informatie wenst te ontvangen.

Akkoordverklaring en ondertekening

Bij inschrijving voor de Kerkenbeurs Nederland 2019 dient u zich akkoord te verklaren met het Beursreglement Kerkenbeurs Nederland 2019 en de Algemene Voorwaarden van Helderblauw bv. U kunt beide documenten boven dit inschrijfformulier vinden.

Gegevens invuller