Inschrijven exposant

Inschrijving voor Kerkenbeurs Nederland 2021 is mogelijk met gebruik van onderstaand formulier. Na ontvangst van uw inschrijving ontvangt u een ontvangstbevestiging per e-mail. De bevestiging vn uw inschrijving en deelname ontvangt u binnen enkele werkdagen eveneens per e-mail. Alle prijzen zijn excl. BTW.

Dit inschrijfformulier is bedoeld voor inschrijving als exposant op Kerkenbeurs Nederland 2021. Op deelname zijn het Beursreglement en Algemene Voorwaarden van toepassing. U kunt die lezen en downloaden via Downloads (opent in een nieuw scherm).

Gegevens organisatie
Vul uw organisatie gegevens zo compleet mogelijk in.
Adres gegevens
Bestelling
Let op! Na 1 juni 2021 is het tarief per vierkante meter € 20,00 hoger.
Soort promotiepakket is afhankelijk van de grootte van uw stand. De kosten van het verplichte promotiepakket zijn: A: € 250,00 | B: € 425,00 | C: € 750,00. Kijk voor meer informatie onder 'Exposanten'.
Vul hier uw bedrijfsnaam/productnaam in. Max. 20 karakters, meer karakters op aanvraag.

Elektra-aansluitingen, meubilair, AV-middelen etc.

Het bestellen van elektra-aansluitingen, meubilair, AV-middelen etc. is mogelijk via onze webshop voor exposanten. Na aanmelding ontvangt u van ons een e-mail met een link naar de webshop zodat u ruim van tevoren eventuele extra bestellingen kunt plaatsen.

Akkoordverklaring en ondertekening

Bij inschrijving voor de Kerkenbeurs Nederland 2021 dient u zich akkoord te verklaren met het Beursreglement Kerkenbeurs en de Algemene Voorwaarden van Helderblauw bv. U kunt beide documenten lezen en downloaden via Downloads (link opent in nieuw scherm!).

Gegevens invuller