Geen aanbetaling bij inschrijving voor Kerkenbeurs 2021

Exposanten die zich inschrijven voor deelname aan Kerkenbeurs Nederland 2021 ontvangen geen aanbetalingsfactuur. Bij alle voorgaande Kerkenbeurzen kregen exposanten na inschrijving een factuur voor 40% van de deelnamekosten.

Om bedrijven tegemoet te komen heeft de organisatie besloten de gehele Kerkenbeurs uit eigen middelen te voorfinancieren. Daarmee heeft de Kerkenbeurs zicht op de inschrijvingen en de exposant de zekerheid dat betaling pas noodzakelijk is als de Kerkenbeurs doorgaat.

Wij begrijpen dat voor veel bedrijven en ondernemers een aanbetaling een forse uitgave is. Hoewel binnen de beurzen- en evenementenbranche er veel vertrouwen is dat vanaf 1 september weer vakbeurzen zullen plaatsvinden, begrijpen wij ook de onzekerheid bij sommige ondernemers.
Omdat ook wij tijdig inzicht moeten hebben in de belangstelling voor de Kerkenbeurs, is tijdig inschrijven wel noodzakelijk. Dat kan via een inschrijfformulier op de website of door akkoord te geven op een offerte die wij u op uw verzoek toesturen.