Hybride seminar Hoe kunnen kerken omgaan met coronamaatregelen?

Op 28 september 2021 organiseert Kerkenbeurs een hybride seminar met presentaties over actuele zaken rond coronamaatregelen en ventilatie. Zoals in de meeste kerken ook gebeurt met de kerkdiensten en vieringen, is het seminar live bij te wonen maar tegelijk ook thuis te volgen via uw PC of smart-tv.

>> Direct naar het Inschrijfformulier

Over de actuele stand van zaken rond coronamaatregelen en de impact op het kerkbezoek, keuzes, vaccinaties en andere gevoleige onderwerpen, duurt dit onderwerp één uur. Het onderwerp 'Hybride kerkdiensten' komt daarmee te vervallen.

Het seminar is gratis voor iedereen, of u het nu live bijwoont of thuis volgt. Inschrijving vooraf is wel verplicht, u kunt dat doen via het inschrijfformulier.

Onderwerpen
Hieronder ziet u het programma, een toelichting per onderwerp staat verder naar onder op deze pagina.

Tijd Onderwerp Spreker
18.30   Kerkzaal Grote Kerk geopend
19.00 Zingen, aerosolen en ventilatie Paul van Dorp, adviseur Van Dorp Installatietechniek
19.30  Ventilatie: techniek, tips en valkuilen Kees Zandijk, adviseur DWA
20.00  Pauze
20.15 Hoe kunnen kerken omgaan met coronamaatregelen?

Marjolein Willemsen, voorzitter landelijke werkgroep corona Protestantse Kerken in Nederland

21.15 Einde programma

28 september 2021