Kerkenbeurs Noord & Zuid 2020 definitief geannuleerd

Als gevolg van de strenger wordende coronamaatregelen is het niet mogelijk de Kerkenbeurzen Noord en Zuid in november 2020 te laten doorgaan. De beide regionale Kerkenbeurzen worden niet uitgesteld, maar definitief geannuleerd.

Met name de overheidsmaatregelen die voorschrijven dat er maximaal 30 mensen tegelijk in één ruimte mogen zijn, maken doorgang van de beurzen onmogelijk. Het personeel van de exposanten en van de organisator bij elkaar opgeteld zijn al 100 mensen.
Daarnaast vindt de organisatie het ook niet verantwoord om in deze tijden van een snel toenemend aantal besmettingen zoveel mensen bij elkaar te brengen. Alleen al omdat een groot gedeelte van onze bezoekers boven de 60 jaar is en dus behoren tot de doelgroep met verhoogd risico om Covid in ernstige mate te krijgen.

Kerkenbeurs Zuid zou plaatsvinden op 13 en 14 november 2020 in Studio A58 in Middelburg. Kerkenbeurs Noord stond een week later gepland op 20 en 21 november in Hanze Plaza in Groningen. De regionale Kerkenbeurzen worden dit jaar dus overgeslagen.
De eerstvolgende beurs is Kerkenbeurs Nederland 2021. Uiteraard onder voorbehoud van eventuele maatregelen rond corona.