Nieuws

Diverse media hebben leuke, positieve artikelen geschreven over Kerkenbeurs Nederland 2019. Hieronder vindt u hyperlinks naar de verschillende pagina's.

Het Nederlands Dagblad doet vandaag in een paginagroot artikel verslag van Kerkenbeurs Nederland 2019.

Vandaag opende Kerkenbeurs Nederland 2019 haar deuren in de Utrechtse Jaarbeurs. Al direct vanaf 10.00 uur stroomden de bezoekers vanuit het hele land binnen.

Het volledige programma van Kerkenbeurs Nederland 2019 is online te bekijken. Alle bezoekers krijgen bij de entree eveneens een programma met plattegrond uitgereikt.

Communicatie op de juiste wijze uitvoeren is vandaag de dag zeer belangrijk, maar vaak ook best complex. Hoe raak je de juiste snaar? Wat moet je doen of juist niet?

Soms gaat het vrij eenvoudig, soms ook niet: voldoende geld inzamelen voor uw kerk. Hoe kunt u dat effectief aanpakken? Wat is er nog meer mogelijk?

Welke kansen biedt de Nationale Kerkenaanpak? November 2018 was in de Nijmeegse Stevenskerk de aftrap voor het ontwikkelen van kerkenvisies (zie foto). Maar welke kansen liggen er?

Jaarlijks worden honderden kerken verbouwd of gerestaureerd, al kan via de media een ander beeld ontstaan.

Afgelopen jaren haalden diverse grote kerkbranden het landelijke nieuws. De schrik van elke kerkganger, beheerder maar ook van omwonenden.

Tijdens de Kerkenbeurs Nederland 2019 is -bijna vanzelfsprekend-  ook aandacht voor een 'veilige kerk'. Veel kerken hadden of hebben daar wel iets in te halen.

In steeds meer kerkgebouwen is het mogelijk een zaal te huren voor vergaderingen, presentaties, repetities of concerten.

De kerk is onderweg naar de toekomst; altijd en met hoeveel mensen dan ook. Dat vraagt vaak om aanpassingen, meeveren met veranderende mensen en hun wensen.

Tijdens Kerkenbeurs Nederland 2019 zal een debat plaatsvinden over de betekenis van het kerkgebouw voor de samenleving. Diverse betekenissen en functies komen hierbij naar voren.

Tijdens Kerkenbeurs Nederland 2019 zijn er de volgende workshops en presentaties over Interieur & Inrichting:

Vrijdag 22 maart

Een van de meest prominente thema's waarmee kerkelijk beheerders momenteel te maken hebben, is 'Energiebeheer en Duurzaamheid'.

Regelmatig krijgen wij vragen van kerkelijk beheerders over een bepaalde kwestie waarmee hun kerk worstelt.

Vandaag wordt het februarinummer van Kerkmagazine bezorgd bij alle kerken in Nederland. Daarin uitgebreid aandacht voor Kerkenbeurs Nederland 2019.

De promotiecampagne om bezoekers te werven voor Kerkenbeurs Nederland 2019 is in volle gang. Alle kerken in Nederland ontvangen uitnodigingen per post en via e-mail.

Kerkenbeurs Nederland is altijd al meer geweest dan alleen een beurs. Bezoekers waarderen het programma altijd zeer goed.

Exacte cijfers zijn er niet, maar als uitgever van Kerkmagazine, het facilitair vakblad voor kerkelijk beheer en bestuur, komen ons berichten van enkele honderden kerken onder ogen die zij