Nieuws

Gezien de huidige ontwikkelingen en vooruitzichten rond corona zien wij ons ook genoodzaakt Kerkenbeurs Nederland 2022 daadwerkelijk te verplaatsen.

05 november 2021

Vier pagina's met nieuws en informatie voor bedrijven over ontwikkelingen in kerken, de Kerkenbeurs en andere vakbeurzen.

De kerkzaal is vernieuwd, banken werden stoelen. Er kwam een kleine kerkzaal bij, een ontmoetingsruimte, een stilteruimte en vergaderzalen. De Bethelkerk in Barneveld wordt Emmaüskerk.

Op 28 september 2021 organiseert Kerkenbeurs een hybride seminar met presentaties over actuele zaken rond coronamaatregelen en ventilatie.

Na een van de grootste verbouwingen in het 1000 jarig bestaan moet de Grote of Sint-Clemenskerk in Steenwijk het kloppend hart van de stad worden.

Exposanten die zich inschrijven voor deelname aan Kerkenbeurs Nederland 2021 ontvangen geen aanbetalingsfactuur.

Het besef binnen kerken over het belang van duurzaamheid op vele gebieden groeit.

Bij de start van de actieve verkoop van stands is al bijna 50% van de standruimte op Kerkenbeurs Nederland 2021 gereserveerd. 

De tweejaarlijkse Kerkenbeurs Nederland vindt plaats op 7 en 8 oktober 2021 in Expo Houten. Kerkenbeurs is de facilitaire vakbeurs voor beheerders en bestuurders van kerken.