Nieuws

Als gevolg van de strenger wordende coronamaatregelen is het niet mogelijk de Kerkenbeurzen Noord en Zuid in november 2020 te laten doorgaan.

Voor de Kerkenbeurs Noord en Zuid die als gevolg van de coronamaatregelen moesten worde

Na het bekend worden van de nieuwe richtlijnen van het RIVM met betrekking tot het coronavirus, zag Helderblauw zich genoodzaakt de Kerkenbeurs te verschuiven.

Deze middag zijn door de Rijksoverheid alle evenementen met meer dan 100 bezoekers in het hele land verboden.

Op zaterdag 21 maart 2020 zal er een unieke demonstratie worden verzorgd. Een nieuw, revolutionair systeem voor virtuele akoestiek zal worden gedemonstreerd tijdens Kerkenbeurs Noord in Groningen.

Nog nooit waren zoveel kerken bezig met nadenken over herinrichting en multifunctioneel gebruik van het kerkgebouw.

Kerkenvisie en de toekomst van uw kerkgebouw gaat zowel over voortgaand gebruik als kerk, als over eventuele her- of nevenbestemming. Kerkenvisie is een initiatief van het ministerie van OC&W.

Tijdens beide Kerkenbeurzen in Groningen en Goes is er een breed programma met presentaties en workshops over actuele onderwerpen.

Belangrijke thema's zijn:

Tijdens Kerkenbeurs Noord 2020 is Duurzaamheid en Energiebeheer een belangrijk thema. Als een van de sprekers heeft inmiddels Carla Dik-Faber haar medewerking toegezegd.

Bijna 90% van de beschikbare standruimte op Kerkenbeurs Noord is gereserveerd.

De nieuwste editie van Kerkmagazine is verschenen en wordt morgen bezorgd bij

We verzinnen hem niet zelf, de kop boven dit artikel. Met gepaste trots citeren we hier de marketing manager van Casala, Ruben van Doesburg.

De Engelse kerkenbeurs Christian Resources Exhibition (CRE)

De generale synode van de Christelijke Gereformeerde Kerken (CGK) wil duurzaamheid stim

De plattegronden van de Kerkenbeurs Noord en Zuid 2020 staan online op deze website. U kunt ze vinden via 'Downloads'.

In het Dominicanenklooster in Zwolle vond op zaterdag 5 oktober het c

De Protestantse Gemeente in Sneek wil graag de Martinikerk uitbreiden, een monumentaal

De zuidelijke editie van de Kerkenbeurs zal in 2020 worden georganiseerd in de Grote of Maria Magdalenakerk in Goes.