Website kerkenbeurs geheel vernieuwd

In aanloop naar de Kerkenbeurs Nederland 2019, is de website geheel vernieuwd. Niet alleen is alle informatie aangepast aan de eerstkomende Kerkenbeurs in maart 2019, ook de vormgeving en indeling is volledig veranderd.

De nieuwe website bevat alle informatie die een exposant of bezoeker zou willen lezen. Het pad er naartoe is toegankelijker geworden. De routing door de site is meer intuïtief geworden, de informatie is logischer te vinden. Zo wordt er meer gewerkt met foto's en rubrieken.

De ingebruikname van de nieuwe website gaat vooraf aan een mailing naar (potentiële) exposanten. Volgende week dinsdag ontvangen honderden bedrijven en organisaties het Exposanten Magazine dat alle informatie bevat over de Kerkenbeurs Nederland op 22 en 23 maart 2019 in de Jaarbeurs Utrecht.