Restauratie vast thema op de Kerkenbeurs

Tijdens Kerkenbeurs Nederland 2019 is 'Restauratie' weer een belangrijk onderwerp op de beurs. Bedrijven uit de restauratiebranche met een stand op de beursvloer, kunnen altijd rekenen of ruime belangstelling vanuit de kerken.

Ook in het programma zal weer een bloktijd worden gereserveerd voor verschillende onderwerpen die actueel zijn voor beheerders van monumentale kerken. Bij alle presentaties op dit terrein puilden de presentatieruimtes uit tijdens de Kerkenbeurs in 2017.

Restauratiebedrijven die meer willen weten over mogelijkheden m.b.t. de Kerkenbeurs, nodigen wij graag uit contact met ons op te nemen. U kunt bellen met 0342 712 512 of mailen naar Gerard Rijnbeek,  g.rijnbeek@helderblauw.nl